Răspuns :
2)
a)(-6)×(-2)-(-5)= 17
b)(-7)×(-3)-(-4)=25
c)(-4)×(-5)-(-1)=21
d)(-8)×(-2)-(-3)=19
a)(-6)×(-2)-(-5)= 17
b)(-7)×(-3)-(-4)=25
c)(-4)×(-5)-(-1)=21
d)(-8)×(-2)-(-3)=19
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.