Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
A(2;3) si B(-2;0)
AB² = (x₁-x₂)² + (y₁-y₂)² = 4² + 3² = 16 + 9 = 25
AB = AC = BC = √25 = 5 u.m.
P = 3 x 5 = 15 u.m.
A(2;3) si B(-2;0) =>
AB = √(xB - xA)² + (yB - yA)2
AB = √(2 + 2)² + (0 - 3)²
AB = √(16 + 9)
AB = √25
AB = 5
P = 3 x 5 = 15
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.