Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
0,01^10 - 0,01^9 = 0,01^9 (0,01 - 1)
0,01^9 - 0,01^8 = 0,01^8(0,01 - 1)
0,01^9 (0,01 - 1) / 0,01^8(0,01 - 1)
0,01^9 / 0,01^8
0,01
Răspuns
Explicație pas cu pas:
[(0,01)^10-(0,01)^9]:[(0,01)^9-(0,01)^8] =
[(1/100)¹⁰ - (1/100)⁹] :[(1/100)⁹-(1/100)⁸] =
[(1/100)⁹x(1/100-1)]:[(1/100)⁸x(1/100-1)] =
(1/100)⁹⁻⁸ = 1/100 = 0,01
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.