Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
39/12 - x = 9/4 <=> ¹²⁾x = 39/12 - ³⁾9/4
12x = 39-27 => 12x = 12 => x = 12/12 => x =1
Răspuns
Raspuns - 1
Explicație pas cu pas:
39/12-x=9/4
(39-12x)/12=9/4
4(39-12x)=9*12
156-48x=108
156-108=48x
48=48x
x=48/48=1
x=1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.