Răspuns :
intai trebuie sa stii regula semnelor:
minus cu minus e plus
minus cu plus e minus
plus cu minus e minus
plus cu plus e plus
apoi ai +6-(+1) = 6-1 = 5
+6-(+1) =
6-1=
=5.
Regula semnelor:
(+)•(+)=(+).
(+)•(-)=(-).
(-)•(+)=(-).
(-)•(-)=(+).
Sper că te-am ajutat!
6-1=
=5.
Regula semnelor:
(+)•(+)=(+).
(+)•(-)=(-).
(-)•(+)=(-).
(-)•(-)=(+).
Sper că te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.