Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
4√7 - √28 + √7 =
4√7 - √(4×7) + √7 =
5√7 - 2√7 =
3√7
Răspuns
Raspuns - 3√7
Explicație pas cu pas:
4√7-√28+√7=
4√7-(√2²*7)+√7=
4√7-2√7+√7=3√7
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.