Răspuns :
1/3×7×7 + 1/7×3×3 + 1/7×7×3×3
Prima reacție o amplifica cu 3,iar pe a doua cu 7.Obținem astfel ecuația:
3/3×3×7×7 + 7/3×3×7×7 + 1/3×3×7×7=
=3+7+1/9×49=11/4411
Prima reacție o amplifica cu 3,iar pe a doua cu 7.Obținem astfel ecuația:
3/3×3×7×7 + 7/3×3×7×7 + 1/3×3×7×7=
=3+7+1/9×49=11/4411
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.