👤

Calculati! ................

Calculati class=

Răspuns :

Rezolvare în atașament !


Vezi imaginea EAGLEEYES

[tex]a) \frac{4 - {3x}^{2} }{ {x}^{2} - 2x } + \frac{3x - 1}{x - 2} = \frac{4 - {3x}^{2} }{x(x - 2)} + \frac{3x - 1}{x - 2} = \frac{4 - {3x}^{2} + (3x - 1)x }{x(x - 2)} = \frac{4 - {3x}^{2} + x(3x - 1) }{x(x - 2)} = \frac{4 - {3x}^{2} + {3x}^{2} - x }{x(x - 2)} = \frac{4 - x}{x(x - 2)} = \frac{4 - x}{ {x}^{2} - 2x } [/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari