Răspuns :
Primul mod:
A = -2 - 4 + 6 = - 6 + 6 = 0
B = -3 + 2 + 5 - 8 + 10 = -1 +5 -8 + 10 = 4 - 8 + 10 = -4 + 10 = 6
C = -25 +12 - 8 + 5 - 11 = -13 - 8 + 5 - 11 = -21 + 5 -11 = -16 - 11 = -27
D = 14 - 7 + 3 - 14 + 10 - 5 = -4 + 10 - 5 = 6 - 5 = 1
Al doilea mod: (se calculeaza paranteza)
A = -2 -( -2) = -2 + 2 = 0
B = -3 - (-7) - (-2) = -3 + 7 + 2 = 4 + 2 = 6
C = -25 - (-4) - 6 = -25 + 4 - 6 = -21 - 6 = -27
D = 14 - (4 + 14) - (-5) = 14 - 18 + 5 = -4 + 5 =1
A =-2 - (4-6) = -2 - (-2) = -2 + 2 = 0
A = -2 - (4-6) = -2 -4 +6 = 6 - 6 = 0
C = -25 - (-12 + 8) - (-5 + 11) = -25 -(-4) -6 =-25 + 4 -6 = 4 - 31 = -27
C = -25 - (-12 + 8) - (-5 + 11) = -25 + 12 - 8 + 5 - 11 = 17 - 44 = -27
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.