Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
Se inlocuieste x din f(x) cu x+1
Exemplu : f(x) = 5x+1 => f(x+1) = 5(x+1)+1 = 5x+6
Răspuns
compunere de functii..clas a 9-a adica LICEU ..la cl 8-a =abuz
Explicație pas cu pas:
se aplica lui x functia x+1...apoi rezultantei i se aplica f(x)
de ex f(x) =3x+5
f(x+1)=3(x+1)+5=3x=3+5=3x+8
sau f(x) =x²
f(x+1) =(x+1)²=x²+2x+1
sau f(x) =sinx
f(x+1) =sin(x+1)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.