Răspuns :
396 : [ 1 + 34 : ( 3 × a + 4 : 2 ) ] : 12 = 11
396 : [ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] : 12 = 11
396 : [ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 11 × 12
396 : [ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 132
[ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 396 : 132
[ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 3
[ 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 3 - 1
[ 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 2
3 × a + 2 = 34 : 2
3 × a + 2 = 17
3 × a = 17 - 2
3 × a = 15
a = 15 : 3
a = 5
396 : [ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] : 12 = 11
396 : [ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 11 × 12
396 : [ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 132
[ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 396 : 132
[ 1 + 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 3
[ 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 3 - 1
[ 34 : ( 3 × a + 2 ) ] = 2
3 × a + 2 = 34 : 2
3 × a + 2 = 17
3 × a = 17 - 2
3 × a = 15
a = 15 : 3
a = 5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.