Răspuns :
1. a) (x+4)² = x²+8x+ 16
b) (3x-1)²= 9x² -6x+1
c) (2x-3)(2x+3)= 4x²-9
2. (2x-5)² +3(x-2)(x+2)-(x+4)²
= 4x²-20x+25+ 3x²-12-x²-8x-16
=6x² -28x -3
b) (3x-1)²= 9x² -6x+1
c) (2x-3)(2x+3)= 4x²-9
2. (2x-5)² +3(x-2)(x+2)-(x+4)²
= 4x²-20x+25+ 3x²-12-x²-8x-16
=6x² -28x -3
Răspuns
Explicație pas cu pas:
1.a. (x+4)²=x²+8x+16
b. (3x-1)²=9x²-6x+1
c. (2x+3)(2x-3)=4x² -9
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.