Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
-x^4 supra y^8 : -x^6 supra y^10 =
-x^4 supra y^8 * y^10 supra -x^6 =
y^2 supra x^2
Răspuns
Explicație pas cu pas:
-x⁴/y⁸ : -x⁶/y¹⁰ =
-x⁴/y⁸ × y¹⁰/-x⁶ =
y⁽¹⁰⁻⁸)/x⁽⁶⁻⁴⁾ =
y² / x²
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.