Răspuns :
3/4 : 2 1/3= 3/4: (2×3+1)/3= 3/4: 7/3= 3/4 ×3/7= 9/28
2 1/3 : 3/4= (2×3+1)/3: 3/4= 7/3: 3/4= 7/3× 4/3= 28/9
2 1/3 : 3/4= (2×3+1)/3: 3/4= 7/3: 3/4= 7/3× 4/3= 28/9
Răspuns
1
Explicație pas cu pas:
3/4 : (2*3+1) /3 * (2*3+1) /3 :3/4 =
3/4 : 7/3 * 7/3 : 3/4 =
3/4 *3/7 *7/3 *4/3 =1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.