Răspuns :
( 1 + 2 + 3 + .. + 56 ) - ( 1 + 2 + 3 + .. .+ 36 ) =
( 56 × 67 ) : 2 - ( 36 × 37 ) : 2
= 3192 : 2 - 1333 : 2
= 1596 - 666
= 930
( 56 × 67 ) : 2 - ( 36 × 37 ) : 2
= 3192 : 2 - 1333 : 2
= 1596 - 666
= 930
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.