Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
3(-x+2y) - 2(x+3y) = -3x +6y -2x-6y = -5x
3(-x+2y)-2(x+3y)=
3(2y-x)-2(x+3y)=
6y-3x-2x-6y=
(6y-6y)+(-3x-2x)=
-5x
3(2y-x)-2(x+3y)=
6y-3x-2x-6y=
(6y-6y)+(-3x-2x)=
-5x
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.