Răspuns :
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] : 3 - 1066 = 1000
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] : 3 = 1000 + 1066
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] : 3 = 2066
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] = 2066 × 3
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] = 6198
133 + a : 4 = 6198 : 800
133 + a : 4 = 7, 7475
a : 4 = 7, 7475 - 133
a : 4 = - 125, 2525
a = - 125, 2525 × 4
a = - 501, 01
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] : 3 = 1000 + 1066
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] : 3 = 2066
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] = 2066 × 3
[ ( 133 + a : 4 ) × 800 ] = 6198
133 + a : 4 = 6198 : 800
133 + a : 4 = 7, 7475
a : 4 = 7, 7475 - 133
a : 4 = - 125, 2525
a = - 125, 2525 × 4
a = - 501, 01
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.