Răspuns :
Salut,
(--1)·(--2)·(--3) = (--1)·(--1)·2·(--1)·3 = (--1)³·2·3 = (--1)·6 = --6.
--1 la o puterea impară este egal tot cu --1. Puterea lui --1 este 3, deci puterea este impară.
--1 la o putere pară (0, 2, 4, 6, ...) este egal cu +1.
Ai înțeles ?
Green eyes.
Rezolvare
(-1)*(-2)=2 deoarece minus *minus=+
(-3)*2=-6 deoarece - *+= -
(-1)*(-2)=2 deoarece minus *minus=+
(-3)*2=-6 deoarece - *+= -
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.