Răspuns :
5/√2 - 3√2/4 - 12√2/6 - 18/3√2 =
5/√2 = 5√2/(√2·√2) = 5√2/2
12√2/6 = 2√2
18/3√2 = 6/√2 = 6√2/(√2·√2) = 6√2/2 = 3√2
5√2/2 - 3√2/4 - 2√2 - 3√2 =
10√2/4 - 3√2/4 - 20√2/4 =
-13√2/4
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.