Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
(n + 1)/3 = 8/6
n + 1 = 8x3/6 = 24/6 = 4
n = 4 - 1 = 3
Răspuns:
n + 1)/3 = 8/6(=)
n + 1 = 8x3/6 = 24/6 = 4(=)
=》n = 4 - 1 = 3
Am notat cu:
/-----=supra
=》-------=rezulta
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.