Răspuns :
Răspuns
a-b=463
a:b=6 rest 3
a=6b+3
/----/
/---/---/---/---/---/---/---/
/---/---/---/---/---/463
6 parti +3-1 parte=463
5 parti+3=463
5 parti=463-3=460
o parte=460:5=92
b=92
a=92x6+3=555
A-B = 463
a : b = 6 rest 3
a = b × 6 + 3
b /____/
a /___/___/___/___/___/___/....3.../
6 părți + 3 - 1 parte = 463
5 părți + 3 = 463
5 părți = 463 - 3 = 460
o parte = 460 : 5 = 92
b = 92
a = 92 × 6 + 3 = 552 + 3 = 555
a : b = 6 rest 3
a = b × 6 + 3
b /____/
a /___/___/___/___/___/___/....3.../
6 părți + 3 - 1 parte = 463
5 părți + 3 = 463
5 părți = 463 - 3 = 460
o parte = 460 : 5 = 92
b = 92
a = 92 × 6 + 3 = 552 + 3 = 555
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.