Răspuns :
Răspuns
asa este!!!
Explicație pas cu pas:
a=|√2-√3|=√3-√2, pt ca √3>√2 pt ca 3>2
atunci m.a. (x,y) =(x+y)/2= (√3-√2+√3+√2)/2=2√3/2=√3
√3 comparat cu 3/2
√3 comparat cu 1,5 |||ridicam la patrat
3>2,25⇒√3>1,5=3/2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.