Explicație pas cu pas:
a) Inlocuiesti in functia f(x) prima coordonata din M, adica -3 : f(-3)= 2*(-3)-4 = -6 -4=-10 => M apartine Gf
b) Cred ca e gresit, ar fi trebuit sa fie pentru functia g, adica Gg
Pentru A(2,-3) => g(2)=-3
(2a-1)2+3=-3
4a-2+3=-3
4a=-4
a=-1
c)Monotonia, pentru functia de gradul 1 ( f(x)=ax+b ) se afla in functie de semnul lui a: a - pozitiv => crescatoare; a - negativ => descrescatoare
f(x)=2x-4; 2>0 => f crescatoare
d) ce cere?
e) semnul functiei: a>0 S=[-b/a; infinit) ; a<0 S=(-infinit; -b/a]
2>0
S= [-(-4/2); infinit) = [2;infinit)