Răspuns :
Răspuns
Raspuns a. 3\26
b. 3x-2
Explicație pas cu pas:
a. [ 5\(x+6)-3\(x+6)+11\(x+6) ]*(x+6)\26=
(5-3+11)\(x+6)*(x+6)\26=
(6-3)\26=3\26
b. [(7x-5)\(3x+a)+(2x-1)\(3x+a)]\3\(3x+a)=
(7x-5+2x-1)\(3x+a)*(3x+a)\3=
(9x-6)\3=3(3x-2)\3=3x-2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.