Răspuns :
Răspuns
2 ;
Explicație pas cu pas:
a₁ = x-1 ; a₂ = 2x-1 ; a₃ = x+3 ;
a₂-a₁ = a₃-a₂ = ratia ;
2x-1-(x-1) = x+3-(2x-1) ; 2x-1-x+1 = x+3-2x+1 ;
2x = 4 ; x = 4:2 = 2 ;
Răspuns
2x-1 este medie aritmetica a lui (x-1) si (x+3); 2 x-1 = (x-1+x+3):2 ; 2x-1=(2x+2):2 ; 2x-1=x+1 ; 2x-x=1+1 ; x=2 ; 1; 3 ; 5 ratia 2
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.