Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
1 884 - 9 100 : ( 2 n + 600 ) = 1 877
9 100 : ( 2 n + 600 ) = 1 884 - 1 877
9 100 : ( 2 n + 600 ) = 7
2 n + 600 = 9 100 : 7
2 n + 600 = 1 300
2 n = 1 300 - 600
2 n = 700
n = 700 : 2
n = 350 → numarul, aflat prin metoda mersului invers
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.