Răspuns :
Salut,
( x ÷ 3 - 3 ) × 9 = 306
x = [( 306 ÷ 9 ) + 3 ] × 3
x = ( 34 + 3 ) × 3
x = 37 × 3
x = 111
Proba:
( 111 ÷ 3 - 3 ) × 9 =
( 37 - 3 ) × 9 =
34 × 9 =
306
[tex]x => 111 \\ \\ Eckram[/tex]
( x ÷ 3 - 3 ) × 9 = 306
x = [( 306 ÷ 9 ) + 3 ] × 3
x = ( 34 + 3 ) × 3
x = 37 × 3
x = 111
Proba:
( 111 ÷ 3 - 3 ) × 9 =
( 37 - 3 ) × 9 =
34 × 9 =
306
[tex]x => 111 \\ \\ Eckram[/tex]
(X:3-3)×9= 306
(X:3-3)= 306:9=
x:3-3=34
x:3= 34+3=
x:3= 37=>
x= 37×3
x= 111
Sper că te-am ajutat!!
(X:3-3)= 306:9=
x:3-3=34
x:3= 34+3=
x:3= 37=>
x= 37×3
x= 111
Sper că te-am ajutat!!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.