Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
( 3 + 3 ) x 3 : ( 3 x 3 ) = 2
= 6 x 3 : 9 =
= 18 : 9 =
= 2
_____________________
( 5 + 5 x 5 x 5 ) : 5 = 26
= ( 5 + 25 x 5 ) : 5 =
= ( 5 + 125 ) : 5 =
= 130 : 5
= 26
( 3 + 3 ) × 3 : ( 3 × 3 ) =
6 × 3 : ( 3 × 3 ) =
6 × 3 : 9 =
18 : 9 = 2
( 5 + 5 × 5 × 5 ) : 5 =
( 5 + 25 × 5 ) : 5 =
( 5 + 125 ) : 5 =
130 : 5 = 26
6 × 3 : ( 3 × 3 ) =
6 × 3 : 9 =
18 : 9 = 2
( 5 + 5 × 5 × 5 ) : 5 =
( 5 + 25 × 5 ) : 5 =
( 5 + 125 ) : 5 =
130 : 5 = 26
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.