Răspuns :
23+(8×8+6×6)÷10×2=
23+(64+36)÷10×2=
23+100:10×2=
23+10×2=
23+20=43
23+(64+36)÷10×2=
23+100:10×2=
23+10×2=
23+20=43
Răspuns
Explicație pas cu pas:
23 + ( 8 × 8 + 6 × 6 ) : 10 × 2 =
23 + ( 64 + 36 ) : 10 × 2 =
23 + 100 : 10 × 2 =
23 + 10 × 2 =
23 + 20 =
43
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.