Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
6•{[(75•5•13)•5-43]•7+1} = 6•[(4875•5-43)•7+1} = 6•[(24375 - 43)•7+1} =
= 6•(24332•7+1) =6•(170324 + 1) = 6•170325 = 1021950
6 × { [ ( 75 × 5 × 13 ) × 5 - 43 ] × 7 + 1 } =
6 × { [ ( 375 × 13 ) × 5 - 43 ] × 7 + 1 } =
6 × [ ( 4875 × 5 - 43 ) × 7 + 1 ] =
6 × [ ( 24375 - 43 ) × 7 + 1 ] =
6 × ( 24332 × 7 + 1 ) =
6 × ( 170324 + 1 ) =
6 × 170325 = 1021950
6 × { [ ( 375 × 13 ) × 5 - 43 ] × 7 + 1 } =
6 × [ ( 4875 × 5 - 43 ) × 7 + 1 ] =
6 × [ ( 24375 - 43 ) × 7 + 1 ] =
6 × ( 24332 × 7 + 1 ) =
6 × ( 170324 + 1 ) =
6 × 170325 = 1021950
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.