Răspuns :
|6x-1|=3
1.6x-1=-3
6x=-3+1
6x=-2
x=-2/6
x=-1/3
2.6x-1=3
6x=3+1
6x=4
x=4/6
x=2/3
x∈{-1/3;2/3}
Explicație pas cu pas:
|6x-1 |=3
6x-1=3
6x-1=-3
[tex]x=\frac{2}{3}[/tex]
[tex]x=\frac{-1}{3}[/tex]
x₁=[tex]\frac{-1}{3}[/tex]
x₂=[tex]\frac{2}{3}[/tex]
succes in continuare :)))
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.