👤

1011^9:1011^3:1011^0=
(7^5)^12=
41^51:41^21×1681=
(3^3)^10:3^29×(3^2)^3=
(11^2)^10×(11^3)^4:(11^2)^11×11^3=
(2^11)^5:(2^2)^11:4=
DAU COROANA!
URGENȚI!


Răspuns :

Răspuns


Explicație pas cu pas:

1011^(9-3):1=1011^6

7^(5×12)=7^60

3^(3×10):3^29×3^(2×3)=3^30:3^29×3^6=3^(30-29)×3^6=3^1×3^6=3^(1+6)=3^7

11^(2×10)×11^(3×4):11^(2×11)×11^3=11^20×11^12:11^22×11^3=11^(20+12-22+3)=11^13

2^(11×5):2^(2×11):4=2^55:2^44:4=2^(55-44):4=2^11:2^2=2^(11-2)=2^9


Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari