Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a^2-b^2=15√6 și a-b =√10
a^2-b^2=(a-b)(a+b)=15√6⇒√10(a+b)=15√6⇒a+b=15√6/√10⇒
⇒a+b=15√60/10⇒a+b=15*2√15/10=3√15.
Bafta!
Răspuns
Explicație pas cu pas:
a^2-b^2 = (a + b)(a - b)
15√6 = √10 (a + b)
a + b = 15√6 / √10 = 15√10 √6 / 10 = 15√60 / 10 = 15*2√15 /10 = 3√15
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.