Răspuns :
Răspuns
1
Explicație pas cu pas:
[tex]2 - \frac{7}{8} * 1\frac{1}{7} = 2 - \frac{7}{8} * (\frac{7}{7}+ \frac{1}{7} ) = 2 - \frac{7}{8} * \frac{8}{7} = 2 - 1 = 1[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.