Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
-2 < √2 deci f(-2) = 2 - (-2) = 2 + 2 = 4
_________
7/5 = 1,4
√2 = 1,414,,,
7/5 < √2, deci f(7/5) = 2 - 7/5 = 10/5 - 7/5 = 3/5
__________
2 = 2
f(2) = -3
___________
√3 = 1,732...
√2 < √3 < 2
f(√3) = -3
______________
2,5 > 2
f(2,5) = 2,5^2 - 2 = 6,25 - 2 = 4,25
______________
√5 = 2,236...
√5 > 2
f(√5) = (√5)^2 - 2 = 5 - 2 = 3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.