Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
{3+3[3(3x-2)]}=3 ; 3{3(3x-2)]=0;3x-2=0 ;3x=2 ;x=2\3
Răspuns
Explicație pas cu pas:
3 × { 3 + 3 × [ 3 × ( 3 x - 2 ) ] } = 9
3 + 3 × [ 3 × ( 3 x - 2 ) ] = 9 : 3
3 + 3 × [ 3 × ( 3 x - 2 ) ] = 3
3 × [ 3 × ( 3 x - 2 ) ] = 3 - 3
3 × [ 3 × ( 3 x - 2 ) ] = 0
3 × ( 3 x - 2 ) = 0 : 3
3 x - 2 = 0 : 3
3 x - 2 = 0
3 x = 0 + 2
x = 2 / 3 ∈ Q
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.