Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
√3 × ( √2 - 2√5 ) + √60 -√24 = - √6
= √6 - 2√15 + 2√15 - 2√6 =
= √6 - 2√6 =
= - √6
[tex]\it\sqrt3(\sqrt2-2\sqrt5)+\sqrt{60}-\sqrt{24}=\sqrt6-2\sqrt{15}+2\sqrt{15}-2\sqrt6=-\sqrt6[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.