Răspuns :
Răspuns
x=0
Explicație pas cu pas:
[tex]\sqrt{x^2+1} =x+1[/tex]
Ridicam la patrat in ambii membri si obtinem:
[tex]x^2+1=(x+1)^2 <=> x^2+1=x^2+2x+1 <=> 2x=0 <=> x=0[/tex]
√(x^2+1)=x+1
C.E.:x^2+1≥0
√(x^2+1)=x+1 |()^2<=>x^2+1=x^2+1+2x<=>2x=0=>x=0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.