Răspuns :
Răspuns
mg=√a.b ; a= 3-2√2 ; b=1+2(1+√2)=1+2+2√2=3+2√2 ; mg √(3-2√2)(3+2√2)=√(9-8)=√1=1
Explicație pas cu pas:
a=3-2√2
b=1+2(1+√2)=1+2+2√2=3+2√2
mg=√ab=√[(3-2√2)(3+2√2)]=√(9+6√2-6√2-8)=√1=1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.