Răspuns :
x- [tex]\frac{2(x+3)-1}{x+3}[/tex]:[1-([tex]\frac{x+2}{x+3}[/tex]) ^{2}]=
x-[tex]\frac{2x+5}{x+3}[/tex] : (1-[tex]\frac{x^{2}+4x+4 }{x^{2} +6x+9}[/tex] )=
x-[tex]\frac{2x+5}{x+3}[/tex] :[tex]\frac{x^{2}+6x+9-x^{2} -4x-4 }{(x+3)^{2} }[/tex] =
x-[tex]\frac{2x+5}{x+3}[/tex] · [tex]\frac{(x+3)^{2} }{2x+5}[/tex]=
x-(x+3)=x-x-3=-3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.