Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
10 x { a - 10 x [ 362 + 10 x ( 23 + 28 : 4 ) ] } = 100
a - 10 x [ 362 + 10 x ( 23 + 7 ) ] = 100 : 10
a - 10 x ( 362 + 10 x 30 ) = 10
a - 10 x ( 362 + 300 ) = 10
a - 10 x 662 = 10
a - 6 620 = 10
a = 10 + 6 620
a = 6 630 → numarul
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.