Răspuns :
Răspuns
Explicație pas cu pas:
1,3 / 13 X = 2,(3) / 0,1(6)
13 X × 2,(3) = 1,3 × 0,1(6)
13 X × ( 23 - 2 ) / 9 = 13 / 10 × ( 16 - 1 ) / 90
13 X × ( 21 / 9 ) = ( 13 / 10 ) × ( 15/ 90 )
13 X × ( 7 / 3 ) = 13 / 60
13 X = ( 13 / 60 ) : ( 7 / 3 )
13 X = ( 13 / 60 ) × ( 3 / 7 )
13 X = 13 / 140
X = ( 13 / 140 ) : 13
X = ( 13 / 140 ) × ( 1 / 13 )
X = 1 / 140
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.