Răspuns :
63 : 7 + ( 45 : 9 + 26 ) - ( 60 - 12 ) : 6 + ( 51 - 26 ) =
63 : 7 + ( 5 + 26 ) - 48 : 6 + 25 =
63 : 7 + 31 - 8 + 25 =
9 + 31 - 8 + 25 =
40 - 8 + 25 =
32 + 25 = 57
63 : 7 + ( 5 + 26 ) - 48 : 6 + 25 =
63 : 7 + 31 - 8 + 25 =
9 + 31 - 8 + 25 =
40 - 8 + 25 =
32 + 25 = 57
Răspuns
57
Explicație pas cu pas:
9 + 5+26 - 48:6 + 25 =
40 - 8 + 25 =
65 - 8 =
57.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.