Răspuns :
Răspuns:
[tex]\boldsymbol{ \red{A = \{1; 3\}}}[/tex]
Explicație pas cu pas:
Avem relațiile
m - n = 2
m + n = 4
Adunăm
m + m = 2 + 4
2m = 6
m = 6 : 2 ⇒ m = 3 ∈ Z
Înlocuim și aflăm n:
3 + n = 4
n = 4 - 3 ⇒ n = 1 ∈ Z
Mulțimea A este: A = {1; 3}
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.