Răspuns :
Salut,
(--2) × 3 -- 6 = --6 -- 6 = --12.
A fost greu ?
Green eyes.
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(-2)*3=-6
-6-6=-12
ordinea operatiiolr: inmultirea apoi adunarea celor 2 numere negative
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.