Răspuns :
Răspuns:
Fie a și b cele două numere
a:b=5→a=5b
a–b=36
→5b-b=36→4b=36→b=36:4→b=9
a=5b→a=5•9→a=45
Răspuns:
A:B =5,A-B=36, A=5× B, 5×B - B=36, 4B=36,B =36:4=9, A =9×5=45
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.