Răspuns :
[tex]\it S=\sqrt{x^2-2x+1}+\sqrt{x^2+4x+4}=\sqrt{(x-1)^2}+\sqrt{(x+2)^2}=|x-1|+|x+2|[/tex]
[tex]\it b)\ x\in\[[-2,\ 1]\bigg|_{-1} \Rightarrow x-1\in\[[-3,\ 0] \Rightarrow |x-1|=1-x\\ \\ x\in\[[-2,\ 1]\bigg|_{+2} \Rightarrow x+2\in\[[0,\ 3] \Rightarrow |x+2|=x+2\\ \\ S=1-x+x+2=3,\ \ \forall x\in\[[-2,\ 1][/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.