Răspuns :
Răspuns:
[tex]\boldsymbol{ \red{ 3639 }}[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]a+1 235 = 3 448-b = 1326+c = d-100 = 2 336\\[/tex]
Din egalitate obținem:
a + 1 235 = 2 336
→ a = 2 336 - 1 235
→ a = 1 101
3 448 - b = 2 336
→ b = 3 448 - 2 336
→ b = 1 112
1 326 + c = 2 336
→ c = 2 336 - 1 326
→ c = 1 010
d - 100 = 2 336
→ d = 2 336 + 100
→ d = 2 436
Expresia este:
(a + d) - c + b = (1 101 + 2 436) - 1 010 + 1 112 = 3 537 - 1 010 + 1 112 = 2 527 + 1 112 = 3 639
[tex]\it d-100=2336\bigg|_{+100} \Rightarrow d=2436\\ \\ \\a+1235=2336\bigg|_{-1235} \Rightarrow a=1101\\ \\ \\ 1326+c=2336\bigg|_{-1326} \Rightarrow c=1010\\ \\ \\ 3448-b=2336 \Rightarrow b=3448-2336=1112\\ \\ \\ a+d-c+b=1101+2436-1010+1112 = 3639[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.