Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
(a+2)*1+b-2=4
(a+2)*(-1)+b-2=-2
a+2+b-2=4
-a-2+b-2=-2
a+b=4
-a+b=2
2b=6....b=3
a=4-b=4-3=1
f(x) = (1+2)x+3-2= 3x+1
verificare
3*1+3-2=4 A
3*(-1)+3-2= -3+3-2=-2 se verifica
b) INDEPENDENT DE a) !!!!!
se aplica FORMULA DE LA CLASA!!!! (din manual/ culegeri. net, programa!!!!)
xM= (1-1)/2=0
yM= (4-2)/2= 1
M(0;1)
DESENUL VERIFICA!!!!si a) si b) !!!!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.