Răspuns :
Răspuns:
= 3
Explicație pas cu pas:
( 3 x 3 x 2 - 3 x 6 + 2 x 9 ) : 6 =
( 9 x 2 - 3 x 6 + 2 x 9 ) : 6 =
( 18 - 3 x 6 + 2 x 9 ) : 6 =
( 18 - 18 + 2 x 9 ) : 6 =
( 18 - 18 + 18 ) ; 6 =
( 0 + 18 ) : 6 =
18 : 6 =
= 3
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.